Μουσική Ομάδα Δοξολογίας

 

Η μουσική είναι ένα δώρο που έδωσε ο Θεός, πρωταρχικά για να δοξάζουμε το όνομά Του και να Τον μεγαλύνουμε με ύμνους (Ψαλμός 69:30).

Είναι ο Θεός που έστειλε τον Γιο Του τον Ιησού Χριστό εδώ στη γη, για να θυσιαστεί για μας, να μας χαρίσει τη Σωτηρία, να αλλάξει τη ζωή μας και να της δώσει σκοπό και νόημα. Είναι Αυτός που γεμίζει το στόμα μας από τον ύμνο Του και από τη Δόξα Του όλη την ημέρα (Ψαλμός 71:8). Ο Θεός έβαλε καινούργιο τραγούδι στο στόμα μας.

Η Μουσική Ομάδα Δοξολογίας της Ελληνικής Ευαγγελικής Εκκλησίας Θεσσαλονίκης έχει συσταθεί εδώ και δεκαέξι (16) χρόνια και διακονεί στον τομέα της λατρείας κατά τη διάρκεια των συναθροίσεων της τοπικής εκκλησίας.

Ο Θεός δίνει την ευλογία, η Ομάδα να διακονεί και άλλες τοπικές εκκλησίες στη χώρα μας, όταν την προσκαλούν.   

Ιδιαίτερο είναι το ενδιαφέρον για τις μικρές τοπικές εκκλησίες, όπου οι αδελφοί είναι λίγοι και απομονωμένοι. Η διακονία στο τομέα της λατρείας γίνεται σε κάποιες από αυτές συστηματικά κάθε μήνα και είναι ιδιαίτερη ευλογία.

Η Μουσική Ομάδα διακονεί και σε Πνευματικά Συνέδρια διαφόρων αποχρώσεων, νέων αλλά και μεγαλύτερων, καθώς η λατρεία – δοξολογία είναι το σημείο συνάντησης και ενότητας όλων των πιστών  μπροστά στην Παρουσία του Θεού. 

Επίσης, διακονεί όταν της ζητηθεί σε αδελφικές εκκλησίες γειτονικών χωρών, όπως Βουλγαρία, Αλβανία κ.λ.π.

Σημαντικός σταθμός στη διακονία αυτή είναι η Ενωμένη Βραδιά Δοξολογίας, που διοργανώνει εδώ και έξι (6) χρόνια στους χώρους της τοπικής εκκλησίας με ενεργή συμμετοχή αδελφών από διάφορες αδελφικές εκκλησίες & συναθροίσεις της Θεσσαλονίκης και άλλων πόλεων - χωριών. Σκοπός αυτής της βραδιάς ήταν και είναι η εξύψωση και μαρτυρία του Ονόματος του Θεού καθώς και η αγάπη - ενότητα των αδελφών στα πλαίσια της λατρείας του Κυρίου.

Οι αδελφοί που υπηρετούν στη Ομάδα Δοξολογίας, συνεχίζουν τη μουσική αυτή διακονία, με τη δύναμη, την οδηγία του Θεού και μόνο για να δοξάζεται το Όνομά Του στην Εκκλησία και τον κόσμο μας!

Ώρες Συναθροίσεων

Κυριακή Πρωί: 11:00
Τετάρτη Βράδυ*: 20:00

Όμιλοι Νέων & Εφήβων*: Σάββατο 19:30
Κυριακό Σχολείο*: Κυριακή 11:00
Συμπροσευχή: Τετάρτη 19:00 και Κυριακή 10:30
Βιβλικό Κέντρο Εκπαίδευσης: Δευτέρα στις 19:00

* Στην Αίθουσα Αποστόλου Παύλου (Π.Π. Γερμανού 37)

Επικοινωνία

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥ 37
54622 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΓΡΑΦΕΙΑ:
Κ. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 6
54622 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ: 2310273760

 

Social Media