Μαμά για σένα

Η ομάδα «Μαμά για σένα!» είναι μια ομάδα νέων μητέρων με σκοπό την ενθάρρυνση μέσα από τη διδασκαλία, τη συζήτηση και την παρέα. Με τη συμμετοχή στις εκδηλώσεις της ομάδας μας θέλουμε να δημιουργήσουμε φιλίες, να μάθουμε περισσότερα για τον ρόλο μας ως χριστιανές γυναίκες και μητέρες και να βρούμε ευκαιρίες να εκφράσουμε τη δημιουργικότητά μας.
Στις συναντήσεις μας είναι ευπρόσδεκτες μητέρες με μικρά παιδιά (από μωρά ως και την ηλικία του νηπιαγωγείου), αλλά και μέλλουσες μητέρες. Οι συναντήσεις γίνονται συνήθως το δεύτερο Σάββατο κάθε μήνα και ώρες 10:30π.μ.-12:30μ.μ. στην Αίθουσα Ομίλου Νέων της Ελληνικής Ευαγγελικής Εκκλησίας Θεσσαλονίκης, Κων/νου Παλαιολόγου 6 (5ος όροφος) στο κέντρο της πόλης.
Το πρόγραμμα των συναντήσεων περιλαμβάνει μια ώρα για καφέ και κέρασμα, μια ομιλία και συζήτηση με θέματα που απασχολούν μητέρες παιδιών αυτής της ηλικίας, καθώς και μια ώρα για παρέα μετά. Παράλληλα, για όσες μητέρες φέρνουν μαζί τους τα παιδιά τους, υπάρχει πρόγραμμα με χειροτεχνία για τα παιδιά 3-6 ετών, και φύλαξη για τα παιδιά κάτω των 3 ετών.
Μια φορά το μήνα επίσης οι μητέρες βρίσκονται μεσοβδόμαδα σε μια επιπλέον συνάντηση για καφέ. Η ομάδα «Μαμά για σένα» είναι μέλος της διεθνούς οργάνωσης MOPS (Mothers of Preschoolers) η οποία εξειδικεύεται σε θέματα που απασχολούν μητέρες αυτής της ηλικιακής ομάδας.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ομάδα, μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία της εκκλησίας, είτε τηλεφωνικά (2310 273760) είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που υπάρχει στην καρτέλα «Επικοινωνία» της ιστοσελίδας μας.

Scroll to Top