Νέοι

Οι νέοι δεν είναι μόνο το μέλλον της εκκλησίας και της κοινωνίας, είναι και το παρόν της. Για τον λόγο αυτό η εκκλησία μας δίνει ιδιαίτερη σημασία στο να υποστηρίξει τους νέους, να τους δώσει χώρο ώστε να αναπτύξουν τα χαρίσματα και τις ικανότητές τους, και να τους δώσει ευκαιρίες ώστε να αναπτύξουν δυναμικές δράσεις στην εκκλησία και στην πόλη μας.

Έτσι, κάθε Σάββατο βράδυ γίνεται η συνάντηση του Ομίλου Νέων, όπου οι νέοι ηλικίας 18-35 ετών έχουν μια δική τους ώρα, η οποία είναι νεανική και στη λατρεία της, και στα μαθήματα που γίνονται σε αυτήν καθώς καλύπτουν θέματα που απασχολούν τους νέους, αλλά και στην ώρα για παρέα που ακολουθεί.

Ο Όμιλος Νέων λαμβάνει χώρα στην Αίθουσα Αποστόλου Παύλου (Παλαιών Πατρών Γερμανού 37) κάθε Σάββατο στις 19:30 από το Σεπτέμβριο ως τον Ιούνιο κάθε έτους, και είναι ανοιχτός σε όλα τα άτομα 18 έως 35 ετών που θέλουν να τον επισκεφθούν.

Ο Όμιλος Νέων είναι ένα ενεργό μέρος του σώματος της εκκλησίας, κι έχει ως στόχο την πνευματική ανάπτυξη μέσα από μελέτη του Λόγου του Θεού, αλλά και στην προσωπική ποιμαντική υποστήριξη κάθε νέου και νέας.

Επιπλέον, ο Όμιλος Νέων συμμετέχει σε πολλές διακονίες και δράσεις, μέσα από τις οποίες επιδιώκει να βοηθήσει συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, να ενισχύσει το έργο της εκκλησίας, να πραγματοποιήσει εκδηλώσεις και δράσεις μέσα στην πόλη μας, και να δημιουργήσει δεσμούς φιλίας ανάμεσα στους νέους.

Scroll to Top